Otkrijte naše mogućnosti

Pakiranje stvari i namještaja, tj. inventara, obavlja se po želji stranke tj. za sve razloge koje stranka ima. U mnogo slučajeva Vaš namještaj zahtjeva poseban tretman, rastavljanje, sastavljanje…, stoga si olakšajte život te za sljedeći put budite spremni učeći od naših profesionalaca. Uz nas, pakiranje više ne treba biti obveza za cijelu obitelj ili radnu organizaciju.

Za svrhu pakiranja koristimo omotne papire različitih debljina, posebnu “bubble foliju”, kartonske kutije različitih dimenzija, zaštitne deke, garderobne kutije, kao i kutije za odlaganje/transport sitnijih predmeta.

Također, tu je i usluga montaže i demontaže namještaja, kojoj se možete s povjerenjem prepustiti, jer, kao što smo rekli, dugogodišnja praksa dovela je do savršenstva usluge ove firme.

selidba, prijevoz, međugradska selidba, međunarodna selidba, deložacije, pakiranje
Pakiranje stvari
montaža namještaja
Montaža namještaja
demontaža namještaja
Demontaža namještaja

Savjeti za pakiranje:

 • Kod pakiranja stvari pripazite da su na dnu kutija i kartona teže stvari. U kutije u kojima se na dnu već nalazi dosta teških stvari ne bismo trebali još više opterećivati – na vrh možemo staviti jastuke ili sl. laganije stvari.
 • Nakon pakiranja podignite kutiju na trenutak i provjerite težinu da ne bude preteška kasnije za nošenje (u praksi gornja granica za težinu kreće se oko 15 do 20 kg po kutiji).
 • Vrlo je važno sa strane i označiti svaku kutiju – kako ćete inače znati što ste gdje stavili.
 • Kutije u kojima se nalaze lomljive stvari – stakleni predmeti, zrcala, slike, zidni sat – treba posebno označiti. U pravilu ovakve stvari stavljaju se u posebno za njih čvrsto dizajnirane kutije.
 • Dobro je ovakve kutije označiti posebnom bojom, možda crvenom.
 • Preporuča se tanjure posložiti u kutiju i to okomito a ne polagati ih kako inače stoje na stolu, između svaka dva tanjura staviti karton.
 • No, ne morate baš sve pakirati u kutijama. Odjeću i tekstil možete spremiti i u vreće. Na taj način uštedjet ćete na kutijama, a ovakve vreće možete kasnije staviti između pojedinih kutija u vozilu kako se ne bi ništa slomilo.

Često postavljana pitanja

Imate još pitanja?

Ukoliko znate točan termin selidbe, kontaktirajte nas putem telefona ili maila za provjeru raspoloživosti i rezervaciju željenog termina preseljenja.

Uvijek je najbolje rezervirati selidbu što ranije kako bi dobili željeni termin selidbe. Inače je dovoljno naručiti selidbu 2-3 dana prije selidbe , ali ima perioda tokom godine kada je povečani opseg posla pa se preporuča rezervacija barem 5 radnih dana prije selidbe. S obzirom da raspolažemo sa više vozila i uigranih timova, pokušavamo biti maksimalno fleksibilni prema našim klijentima i omogućiti Vam selidbu u teminima koji Vi želite.

Ne,za rezervaciju Vašega termina je dovoljno kontaktirati nas mailom ili telefonom,a usluga se plača nakon izvršenog preseljenja.

Naše radno vrijeme ureda je svakim radnim danom,nedjeljom i praznicima od 06-22h , a terensko radno vrijeme je svakim danom od 0-24,odnosno prema unaprijed dogovorenim terminima.

Selidbe radimo vikendom i praznicima ukoliko ste svoj termin rezervirali ranije. Cijena selidbe vikendom je ista kao i radnim danom.

Troškovi preseljenja određuju se prema slijedećim parametrima:

 • uslugama koje je potrebno izvršiti,a prema Vašim željama (prijevoz,utovar,istovar,demontaža/montaža namještaja itd.)
 • količini obujmu i masi stvari koju je potrebno preseliti
 • visini katova na lokacijama utovara i istovara
 • pristupu selidbenom vozilu na lokacijama utovara i istovara
 • uslugama prijenosa/prijevoza spec. tereta (pianno,sefovi,fotokopirni aparati i sl.)

Da, već 40 godina obavljamo usluge preseljenja na domaćem i inozemnom tržištu.

Plaćanje selidbenih usluga možete izvršiti virmanski ili gotovinski. Za usluge preseljenja u oba slučaja se ispostavlja račun koji dokazuje i garantira našu uslugu. Naplata se obavlja neposredno nakon izvršene usluge.

Naravno. U tom slučaju ne garantiramo za eventualna oštečenja na stvarima i namještaju.

Da. Prodajemo kutije raznih dimenzija.

Da. Obavljamo i usluge pakiranja stvari u kutije za preseljenje.

Da. Naši djelatnici profesionalno obavljaju usluge demontaže/montaže namještaja, cijena ovisi o količini i dimenzijama namještaja potrebnog za demontažu/montažu.

Naša ekipa na dogovoreni dan selidbe dolazi u Vaš stan/posl. prostor te nosi stvari i namještaj iz stana, a prema redosljedu i željama ekipe koja stvari i namještaj nose kako bi sve stalo u vozilo naručeno za selidbu te ga po dolasku na mjesto istovara unose u novi prostor. Ako je to moguće dobro je da klijent
osigura parkirno mjesto kako bi se naše vozilo parkiralo što bliže ulazu u zgradu te samim time kako bi se uštedilo na vremenu i naravno kako bi našoj ekipi bilo lakše. Ako se selidba vrši u centru grada (npr. Zagreb) potrebno je ishoditi dozvolu za parkiranje.

Naša vozila su specijalizirana za usluge preseljenja, znači tovarni prostor je tapiciran iznutra. Svako vozilo posjeduje 40-tak prekrivača za namještaj, kojima se dodatno štiti namještaj da ne može doći do oštečenja, habanja ili trganja dijelova.

100% Sigurno

Jedan od elemenata je i dodatno osiguranje Vaše robe u slučaju bilo kakve nezgode ili nepredviđenih okolnosti.

100% Brzo

Kvaliteta, brzina i odnos s našim klijentima samo su dio cjelokupnog paketa koji možete dobiti ukoliko se odlučite na selidbu uz našu pomoć.

24/7 Radno vrijeme

Terensko radno vrijeme je svakim danom od 0-24, odnosno prema unaprijed dogovorenim terminima.