Usluge

06052008084.jpg

Naše poslovanje i djelovanje dijeli na tri osnovne usluge koje nudimo od samoga početka našeg poslovanja: selidbe, skladištenje i pakiranje.Selidbe

U selidbu ubrajamo bilo kakav pomak Vašeg namještaja. Većina selidbi se sastoji u preseljenju jednog ili više komada namještaja na drugu lokaciju...


Skladištenje

Nudimo Vam uslugu privremenog skladištenja Vaših stvari u našem skladištu. Ukoliko Vaš stan nije dovršen u mogućnosti smo primiti Vaše stvari te ih dodatno upakirati, zaštititi i uskladištiti na zatvoreno mijesto.


Pakiranje

Pakiranje stvari i namještaja, tj. inventara, obavlja se po želji i zahtjevima stranke. Selidbe Tokmović koriste potrebnu bubble foliju za omotanje stvari, kartonske kutije, zaštitne deke potrebne za zaštitu od oštećenja većih predmeta i namještaja...


Osim gore navedenih usluga pružamo i sljedeće:

  • usluge utovara i istovara
  • usluge najma i prodaja kutija / kutija za garderobu
  • montaža i demontaža namještaja
  • prijevoz specijalnih tereta (pianina, sefova, manjih radnih strojeva i sl.)
  • odvoz starog namještaja i deponiranje.

Selidbe

selidbe naslovna.jpeg

U selidbu ubrajamo bilo kakav pomak Vašeg namještaja. Većina selidbi se sastoji u preseljenju jednog ili više komada namještaja na drugu lokaciju.

Naše selidbe realiziramo po najvišim standardima uslužne grane, bilo da se radi o brzoj selidbi ili o velikoj s kratkotrajnim skladišnjem, sve Vaše stvari su u našim rukama sigurne i preseljene na definiranu lokaciju u obliku u kojemu smo ih i dobili.

Također, kvaliteta i brzina naših usluga se ne mijenjaju bez obzira radi li se o gradskoj, međugradskoj, međunarodnoj selidbi ili transportu, a u međunarodnom transportu rješavamo Vas problema carinskih formalnosti.


Prijevoz robe obavlja se profesionalno i brzo kako bi Vaša roba stigla sigurno do odredišta.

Na raspolaganju imamo razne veličine vozila, kako bi se mogli prilagoditi bilo kojoj veličini prostora, tj. količini namještaja. Za selidbu Vašeg namještaja kao i osobnih stvari koriste se isključivo profesionalna vozila koja su opremljena svom popratnom opremom sttručno obavljanje  selidbe. Kompletne stanove selimo kamionima u koje odjednom možemo utovariti trosobne, čak i manje četvorosobne stanove. Naravno pravila nema, jer puno ljudi u malim stanovima imaju više namještaja i stvari nego oni u velikim stanovima.


Sama cijena usluge zavisi o nizu faktora - veličini stana, kuće ili poslovnog prostora te udaljenosti među stanovima. Kako biste dobili više informacija vezanih za cijene naših usluga, ispunite formular Procjena usluge sa što preciznijim podacima, nazovite nas ili nam pošaljite upit na e-mail!