O nama

Selidbe Tokmović, obrt osnovan 1978. godine sa sjedištem u Zagrebu, u svome poslovanju djeluje na području pružanja usluga selidba (i njima srodnim uslugama) na području RH a i na međunarodnom prostoru poglavito prostoru Europske unije.


U 30 godina svoga postojanja, razvili smo svoj renome, koji se očituje u neupitnoj kvaliteti, brzini te u posebnom odnosu prema svakome od naših klijenata. Kvaliteta, brzina i odnos s našim klijentima samo su dio cjelokupnog paketa koji možete dobiti ukoliko se odlučite na selidbu uz našu pomoć. Jedan od elemenata tog paketa je i dodatno osiguranje Vase robe u slučaju bilo kakve nezgoda ili nepredviđenih okolnosti.

U svome iskustvu, kako poslovnom tako i općenitom, jasno nam je kako je selidba jedna od stresnijih situacija u životu (čak prema nekim istraživanjima odmah nakon prekida radnog mjesta tj. gubitka zaposlenja). Naš tim profesionalnih i iskusnih ljudi tu je upravo da ublaži taj stres, ponudi Vam uslugu selidbe u obliku “aktivnog godišnjeg odmora”, bez oštećenja i izgubljenih stvari, čime Vaša jedina briga postaje kada ući na novu lokaciju.

Kontaktirajte nas kako bi olakšali, uljepšali i uštedjeli proces selidbe…


Vaše Selidbe Tokmović